Prekės kodas: I5MI04JR5170
(0)
45.50€
 / vnt.
Yra sandėlyje (30)
Nuo 2 iki 4 darbo dienų, Kaina: 2.99€
Prekės informacija

Specifikacija

Gamintojas: YATO
Svoris, kg: 0,31
Kilmės šalis: Lenkija

Aprašymas

Profesionalus laidų ir profilių detektorius YT-73131 padeda aptikti sienose ar gipso kartono plokštėse įtampos laidus, esančius gylyje iki 50 mm, feromagnetikus – iki 80 mm, spalvotuosius metalus (pvz., variniai vamzdžiai) – iki 60 mm. Detektoriaus YATO YT-73131 naudojimas žymiai pagreitina darbą, padidina saugumą ir sumažina atsitiktinio po tinku sumontuotos elektros ar vandentiekio sugadinimo riziką. Jo dėka galima saugiai gręžti skyles arba rasti vietą, kur įsukti varžtą į medinį ar metalinį profilį, paslėptą po gipso kartono plokštėmis. Padeda užpildyti techninę pastatų dokumentaciją. Dideliame ekrane su LED apšvietimu pateikiama informacija apie signalo stiprumą, atstumą nuo ieškomo metalinio elemento ir vietą jutiklio atžvilgiu.

Papildomos funkcijos ir įrangos elementai:

  • Akustinis signalas ir trys žalieji / oranžiniai / raudoni signaliniai diodai, kurie papildomai rodo ieškomos medžiagos aptikimą
  • Įtampos laidininkų aptikimo jėgos reguliavimas
  • Automatinis išsijungimas po 5 minučių neveikimo
  • Apatinėje detektoriaus pusėje yra įdėklai iš minkštos medžiagos, kurie apsaugo korpusą nuo subraižymo kontakto su paviršiumi metu.
  • Prietaiso dangtis pagamintas iš patvarios medžiagos

DĖMESIO !

Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės.

Atsiliepimai (0)

Bendras įvertinimas:

(Atsiliepimų: 0)
Parašyti įvertinimą

Atsiliepimai