Turistiniai katiliukai, kazanai: puodai, keptuvės, kepsninės, troškintuvai, dangčiai-keptuvės, ketaus plokštės kepimui – universalūs indai maisto gaminimui. Turistiniai katiliukai, kazanai pagaminti iš ketaus yra storasieniai, pasižymi kokybe ir ilgaamžiškumu – įkaitintas ketus proporcingai paskirsto šilumą, atlaiko aukštą temperatūrą, tinka intensyviam naudojimui. Ketaus puodas...
Turistiniai katiliukai, kazanaipuodai, keptuvės, kepsninės, troškintuvai, dangčiai-keptuvės, ketaus plokštės kepimui – universalūs indai maisto gaminimui. Turistiniai katiliukai, kazanai pagaminti iš ketaus yra storasieniai, pasižymi kokybe ir ilgaamžiškumu – įkaitintas ketus proporcingai paskirsto šilumą, atlaiko aukštą temperatūrą, tinka intensyviam naudojimui. Ketaus puodas, keptuvė ar kepsninė nuolat naudojami, tampa vis geresniais indais, nes jų paviršius darosi lygesnis. Dėl ypatingo atsparumo aukštai temperatūrai ketaus indai naudojami visur – namuose, restoranuose, iškylaujant ar keliaujant. Indai iš ketaus šiandien – išvaizdūs, stilingi, tad galima juose gaminamus patiekalus pateikti neišėmus. Patikimų ukrainiečių gamintojų BIOL, BRIZOLL TM ketaus puodai, keptuvės, troškintuvai yra saugūs ir neturi papildomų cheminių priemaišų. Turistiniai katiliukai, kazanai iš ketaus su dangčiu idealiai tinka naudoti maisto gaminimui ant atviros ugnies iškylose ar žygiuose. Ketaus kazanai – plati talpa pusiau apvaliu dugnu, tinka kepimui, troškinimui bei tirštų padažų gaminimui. BIOL, BRIZOLL TM modernios, neįprastos formos ketaus keptuvės su padėklu skirtos tiekti patiekalus atskiromis porcijomis tiek profesionaliose maitinimo įstaigose, tiek namuose. Maistas porcijomis ketaus keptuvėje atrodo dar patraukliau ir kelia apetitą. Kiekvienas kąsnis išlaiko šilumą ir kvapą iki valgymo pabaigos. Jei norima nustebinti artimuosius ne tik patiekalų skoniu, bet ir originaliu pateikimu, siūloma atkreipti dėmesį būtent į šiuos ketaus indus. Įvairaus dydžio ir tūrio ketaus turistiniai katiliukai, katiliukai su dangčiu, grill kepsninės, keptuvės, kazanai neišskiria toksinų į maistą, nesvyla, tinka gaminimui ant visų tipų elektrinių, dujinių, stiklinių, indukcinių viryklių.
Klaidingai manoma, kad ketaus indus sunku prižiūrėti – tikima, kad jie lengvai rūdija, trūkinėja ir trupa. Ketaus puodas ar keptuvė po kiekvieno naudojimo turi būti gerai išplaunami, nusausinami ir ištepami aliejumi. Jei ketaus indai nepakankamai nusausinami, jie gali pradėti rūdyti. Tačiau tai nereiškia, kad jų nebegalima daugiau naudoti – pakanka šiurkščia kempinėle, naudojant vandenį ir druską, nušveisti rūdis.
Įvairių dydžių ir tūrio turistiniai katiliukai, kazanai iš ketaus internetu e-parduotuvėje Bausa.lt – racionalus kainos ir kokybės santykis, intensyviam ir sveikam maisto gaminimui. 
Nuolaida prekei -39%
Top prekė Lietuvoje
BRIZOLL TM ketaus dangtis-keptuvė 360 mm
  • 17.69€
  •  / vnt.
  • 29.00€
1-20 iš 151